رییس اتحادیه کبابی حلیم آشپز تهران در پی واکسیناسیون گسترده کشور افزود : با کم شدن موج کرونا شرایط در ارایه و سرو غذا در رستوران رو به بهبودیست.

حسین محمدی در گفت و گو با پایگاه خبری دبنا گفت پس از گذشت دو سال بالاخره به یک ثبات لازم جهت آماده سازی غذا میرسیم و پس از تکمیل روند واکسیناسیون ، ارائه غذا با روند بهتری ادامه خواهد یافت .
وی ادامه داد : در طی ورود کرونا و همه گیر شدن پاندمی کرونا بسیاری از کباب فروشی و تهیه غذایی با مشکلات جدی مواجه شدند و با کاهش شدید مشتری روند فروش این صنف با مشکل های بزرگی مواجه شد .
با حذف محدودیت سنی تزریق واکسن کرونا ، وی ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان کشور که در زمینه کووید۱۹ به صورت شبانه روزی بسیار تلاش کردند اظهار کرد : اگر با همین روند به پیش برویم ، فروش کبابی ها هم به میزان مورد نظر میرسد و به راحتی میتوانند از پس هزینه های اولیه خود برآیند.

  • نویسنده : دنیا رنگ و بوی
  • منبع خبر : پایگاه خبری دبنا