رئيس اتحاديه فروشندگان و تعميرکاران ماشين هاي دوخت و بافت و لوازم مربوطه تهران از مشکلات واردات و مانع تراشي هاي مختلف سازمان ها و ارگان ها براي تاجران و واردات کالاهاي مورد نياز توليد گفت و اظهار داشت: هر چه رهبر بر توليد و ايجاد ابزار و لوازم براي چرخه توليد مي گويد، مسئولان و مديران مياني با سنگ اندازي و مانع تراشي از دستور رهبري طفره رفته و توليد را سخت کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری کار و نشان دبنا به نقل از اتاق اصناف تهران ، عباس منزوي، رئيس اتحاديه فروشندگان و تعميرکاران ماشين هاي دوخت و بافت و لوازم مربوطه تهران بيان داشت: از ۳۰ فعال اقتصادي واردکننده و تاجر در بخش ماشين هاي دوخت، تنها ۸ نفر باقي مانده اند. تاجران و دلسوزاني که مي خواهند شرايط و تسهيلاتي آماده کنند تا توليدکنندگان براحتي بتوانند در کشور اشتغالزايي نمايند.

وي تصريح کرد: سازمان ها با ايجاد قوانين جديد، انگيزه را از تاجران مي گيرند. تاجر از رفت و آمدهاي پي در پي و بي نتيجه خسته شده، اندوخته مالي خود را که براي واردات قرار داده بر مي دارد و از چرخه اقتصادي داخلي خارج مي شود. مسئولان با توليد داخلي مهربان باشند.

منزوي با اشاره به اينکه مسئولان براي واردات در حوزه ماشين هاي دوخت، سقف واردات گذاشته اند افزود: زماني که در اين حوزه تنها هشت نفر باقي مانده مگر مي شود سقف تعيين کرد. اگر تعداد واردکنندگان اين حوزه زياد بود توجيه داشت. از سوي ديگر مي گويند، توليدکنندگان خودشان واردات را انجام دهند. توان اقتصادي توليدکنندگان اين حوزه بسيار اندک است چگونه مي توانند واردات ميلياردي داشته باشند.

وي افزود: توليدکننده اگر به واردات و دوندگي هاي تجارت بپردازد چگونه به توليد کارگاهش برسد. کارگرش را چگونه مديريت کند؟ چرا دلايل و راه هاي واهي پيش پا مي گذارند؟ چرا سنگ اندازي مي کنند؟ چرا انگيزه ها را از بين مي برند؟

رئيس اتحاديه فروشندگان و تعميرکاران ماشين هاي دوخت و بافت و لوازم مربوطه تهران گفت: تمامي بخشنامه ها و تصميمات دولتي بر مبناي محدود کردن بخش خصوصي و سنگ اندازي هاي اداري بنا شده تا نهايتاً بخش خصوصي از گردونه کار خارج شود. مسئولان مشاهده مي کنند که با توليد مي توان کشور را پويا و قوي کرد. چرخ هاي خياطي همه براي توليد در کشور وارد مي شود اگر بموقع وارد نشود نمي توان چرخ توليد را چرخاند.

منزوي تقلب در برخي از قطعات ماشين هاي دوخت را معضل ديگري خواند و ادامه داد: برخي از برندها در ميان مردم، معروف و جايگاه خوبي دارند، برخي از متقلبان با سفارش قطعات با متريال ضعيف در کشور مبدا و حک مارک و برند اين کالاها را وارد مي کنند. کارگر پس از چند بار استفاده از اشکالات و مشکلاتي که در ماشين دوخت وجود دارد خسته مي شود و کارگاه را ترک مي کند.

منزوي با انتقاد از مشکلات تحريم در خصوص عدم ارسال کالا و قطعه از کشور ژاپن بيان داشت: بيش از يک ماه است مبلغي براي سفارش و واردات قطعات ماشين دوخت به کشور ژاپن حواله شده اما امروز اين کشور اظهار مي دارد اجازه ارسال قطعه به ايران را به دليل تحريم منتفي کرده اند. ماشين دوختي که ارزشي بيش از ۸۰۰ ميليون دارد به خاطر يک قطعه از کار مي افتد. کارگاه تعطيل و کارگر بيکار مي شود، مسئولان براي حل مشکلات تدبير کنند.

رئيس اتحاديه فروشندگان و تعميرکاران ماشين هاي دوخت و بافت و لوازم مربوطه تهران با اشاره به مشکلاتي که سازمان امور مالياتي در حوزه حسابرسي حساب ها و دستگاه هاي پوز از سال ۹۳ به وجود آورده بيان داشت: سازمان در حال رسيدگي ورودي و خروجي ها دستگاه هاي پوز از سال ۹۳ است در حاليکه مقرر بود اين کار از سال ۹۵ انجام شود. بسياري از اين ورودي و خروجي ها ربطي به صاحب حساب ندارد و يا اينکه دلايل ورود و خروج در جايي يادداشت نشده و صاحب دستگاه نمي داند و نمي تواند اين مورد را بررسي کند. با اين وجود سازمان اصرار بر گزارش دارد. اين کارها باعث شده تا تعداد بسيار زيادي دستگاه به بانک ها برگردانده شود.