به گزارش پایگاه خبری کار و نشان دبنا ، رئیس اتحادیه کبابی و حلیم و آشپز تهران گفت : با ورود کرونا به کشور و درگیری بسیاری از صنف ها با این ویروس، بسیاری از رستوران های کشور زمین گیر شدند.
حسين محمدي در گفت و گو با پایگاه خبری دبنا بیان کرد: طی دوسال گذشته و با ورود ویروس کرونا و درگیری کشور با مسائل این ویروس ، بسیاری از صنف های کشور برشکسته شدند شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سالنها باعث شده که مردم کمتر رغبت برای خوردن غذا در بیرون داشته باشند درواقع خطر کرونا باعث شده که مشتریهای سالن های غذاخوری بسیار کم شود.
وی در ادامه افزود : با برخورد فروشندگان به موج بزرگی از گرانی و مشکلات بهداشتی تعدادی زیادی از افراد تصمیم به تعطیلی صنف خود کردند و از انجایی که قرار گرفتن افراد در فاصله کم در رستوران ها احتمال انتقال ویروس کرونا رو بیشتر می کرد بسیاری از غذاخوری ها یا به صورت بیرون بر، به فعالیت خود ادامه دادند یا به طور کلی رستوران خود را تعطیل کردند و به سمت فعالیت در صنف های دیگر رفتند .
رئیس اتحادیه کبابی و حلیم و آشپز تهران تصریح کرد : ما تمام تلاش خود را برای برگردان شرایط قبلی کرده ایم و با واکسینه شدن بیش از ۶۰ درصد افراد الان بهترین زمان برای بازگشایی مجدد رستوران ها با رعایت پروتکل های بهداشتی است تا قبل از دست دادن غذاخوری های بیشتر به بازار برگردیم .
تعطیلی نیمی از غذاخوری های کشور با ورود کرونا
پرینتطی دوسال گذشته و با ورود ویروس کرونا و درگیری کشور با مسائل این ویروس ، بسیاری از صنف های کشور برشکسته شدند شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سالنها باعث شده که مردم کمتر رغبت برای خوردن غذا در بیرون داشته باشند
https://debna.ir/?p=8531
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.