به گزارش پایگاه خبری کار و نشان دبنا حميدرضا رستگار، رئيس اتحاديه فروشندگان آهن و فولاد تهران در مورد وضعيت بازار آهن و فولاد، اظهار کرد: وضعيت بازار آهن و فولاد معمولاً در اين فصل از سال با باقي فصول که ساخت و ساز بيشتر است، فرق ميکند. مشترياني که براي خريد به بازار مي آيند معمولاً مصرف زيادي براي آهن و فولاد ندارند زيرا يا در انتهاي ساخت و ساز قرار دارند و يا به دليل وضعيت آب و هوا کار را کند پيش ميبرند. بر همين اساس در فصل سرما بازار آهن و فولاد با رکود نسبي مواجه است.
رئيس اتحاديه فروشندگان آهن و فولاد تهران افزود: از سويي ديگر با توجه به گران شدن هزينه تمام شده ساخت و ساز، در اين شرايط بازار ساخت و ساز رونق چنداني ندارد.
وي در مورد وضعيت گرانيها، گفت: سال گذشته و اوايل امسال مصالح مختلفي همچون سيمان و فولاد با گراني نسبي مواجه شدند و پس از آن گراني متوقف شد. تقريباً طي دو ماه گذشته قيمتها در بازار افزايش نيافته و بعضاً شاهد کاهش قيمت هم بوده ايم؛ چراکه توليد آهن و فولاد مازاد بر مصرف داخلي است و با توجه به کاهش صادرات در ماههاي گذشته، بازار يک روال عادي دارد و به دليل رقابتهايي که در بازار وجود دارد، قيمتها بعضاً نزولي نيز شده اند.
رستگار با بيان اينکه بازار آهن و فولاد بدون نوسان است، تصريح کرد: قيمت آهن و فولاد نسبت به کالاهاي ديگر گراني نداشته اند هر چند نسبت به پارسال افزايش قيمت داشته ايم اما بازار تقريباً بدون نوسان است؛ به عنوان مثال قيمت ميلگرد مدتهاست بين ۱۴ تا ۱۵ هزار تومان بوده و افزايشي نداشته است.