رئيس اتحاديه فروشندگان آهن و فولاد تهران گفت: تقريبا طي دو ماه گذشته قيمت ها در بازار افزايش نيافته و بعضا شاهد کاهش قيمت هم بوده ايم.

به گزارش پایگاه خبری کار و نشان دبنا حميدرضا رستگار، رئيس اتحاديه فروشندگان آهن و فولاد تهران در مورد وضعيت بازار آهن و فولاد، اظهار کرد: وضعيت بازار آهن و فولاد معمولاً در اين فصل از سال با باقي فصول که ساخت و ساز بيشتر است، فرق ميکند. مشترياني که براي خريد به بازار مي آيند معمولاً مصرف زيادي براي آهن و فولاد ندارند زيرا يا در انتهاي ساخت و ساز قرار دارند و يا به دليل وضعيت آب و هوا کار را کند پيش ميبرند. بر همين اساس در فصل سرما بازار آهن و فولاد با رکود نسبي مواجه است.

رئيس اتحاديه فروشندگان آهن و فولاد تهران افزود: از سويي ديگر با توجه به گران شدن هزينه تمام شده ساخت و ساز، در اين شرايط بازار ساخت و ساز رونق چنداني ندارد.

وي در مورد وضعيت گراني‎ها، گفت: سال گذشته و اوايل امسال مصالح مختلفي همچون سيمان و فولاد با گراني نسبي مواجه شدند و پس از آن گراني متوقف شد. تقريباً طي دو ماه گذشته قيمت‎ها در بازار افزايش نيافته و بعضاً شاهد کاهش قيمت هم بوده ايم؛ چراکه توليد آهن و فولاد مازاد بر مصرف داخلي است و با توجه به کاهش صادرات در ماه‎هاي گذشته، بازار يک روال عادي دارد و به دليل رقابت‎‎‎هايي که در بازار وجود دارد، قيمت‎ها بعضاً نزولي نيز شده اند.

رستگار با بيان اينکه بازار آهن و فولاد بدون نوسان است، تصريح کرد: قيمت آهن و فولاد نسبت به کالاهاي ديگر گراني نداشته اند هر چند نسبت به پارسال افزايش قيمت داشته ايم اما بازار تقريباً بدون نوسان است؛ به عنوان مثال قيمت ميلگرد مدت‎هاست بين ۱۴ تا ۱۵ هزار تومان بوده و افزايشي نداشته است.