احمد حمزه زاده در گفت و گو با پایگاه خبری دبنا گفت: آذربایجان همواره خاستگاه رشادتها، نوآوریها و خلق آثار بیبدیلی بوده که در تمامی نقاطجهان شهرت داشته است، این خطه همواره با تفکر ژرف خود توانسته تواناییهای خود را به خوبی معرفی کند و نقش ماندگاری را در تمامی مراحل رشد و توسعه داشته باشد.ما امسال میزبان گردش گران خارجی و داخلی بودیم و با حضور در سه غرفه در بخش های صنایع دستی، میراث فرهنگی و خوراکی توانستیم ظرفیت های این استان را به خوبی به نمایش بگذاریم .
وی در ادامه افزود: روز ۱۰ بهمنماه ۱۴۰۰ با حضور علی دارابی، قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی و پویا محمودیان معاون صنایع دستی در غرفه آذربایجان شرقی اطلس جامع صنایعدستی این استان رونمایی شد. این اطلس از دیگر اقدامات مهم و اثرگذار این استان است که در معرفی آثار هنرمندان خلاق این دیار نقش بهسزایی خواهد داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اذربایجان شرقی تصریح کرد: چهار هزار اثر سبکی داریم که دو تا از آن ها ثبت جهانی شدن،یکی مجموعه کلیساهای آذربایجان و مجوعه بازار تاریخی تبریز بزرگترین بازارهای سرپوشیده در سطح ایران و قاره ی آسیا این بازار با مساحتی حدود یک کیلومتر مربع، بزرگترین بازار سرپوشیده ی جهان است و هم اکنون ما به دنبال ثبت سه اثر دیگه در میراث جهانی یونسکو هستیم.