به گزارش پایگاه خبری کار ونشان دبنا به نقل از اتاق اصناف تهران ، بهروز ميلاني، رئيس اتحاديه تزئينات داخلي ساختمان تهران با بيان مطلب فوق بيان داشت: در دو سال و نيم گذشته ورود انواع لمينت خارجي به کشور ممنوع شده، اين در حالي است که توليدکنندگان لمينت داخلي که تعدادشان اندک است، قول تامين لمينت مورد نياز را به مسئولان دادند.
وي در ادامه اظهار کرد: ميزان توليد داخلي لمينت در کشور با توجه به اطلاعات اتحاديه تزئينات داخلي از نياز بازار کمتر بوده و اين در حالي است که کيفيت لمينت توليد شده در کشور به اندازه کيفيت نوع خارجي آن نيست.
ميلاني تاکيد کرد: متاسفانه به کيفيت کالا و استاندارد آن اهميت داده نمي شود. براي اينکه قيمت تمام شده ارزان تر از نوع خارجي باشد، توليدکنندگان به جاي HDF از MDF براي توليد لمينت استفاده ميکنند و حتي از over Lay که سطح سايش و استقامت لمينت را بالا مي برد استفاده نمي شود.
رئيس اتحاديه تزئينات داخلي ساختمان تهران با اشاره به انواع لمينت گفت: لمينت در انواع Ac ۳-Ac ۴-Ac ۵ در بازار توليد ميشود که Ac ۳ و Ac ۴ در منازل و Ac ۵ در مکان هاي عمومي که بيشترين سطح سايش را دارد استفاده مي شود. متاسفانه سفارش دهندگان، سفارش خود را با کمترين کيفيت براي سازه هاي مورد نظر از توليدکننده مطالبه مي کنند که از نوع درجه ۳ چيني نيز کم کيفيت تر و ارزان تر مي شود. اين کالا با نازل ترين کيفيت در بازه زماني بسيار کم، عمر مفيد خود را از دست مي دهد و تبديل به زباله مي شود در حالي که اگر رعايت استاندارد اين کالا اجباري بود عمر مفيد بسيار بالاتري داشت و مصرف کننده با خيال راحت طي مدت زمان بيشتري از اين کالا بهره مي برد و مجبور به تعويض آن در بازه زماني کمتر و زيان مالي نبود.
وي اهميت برند را بر کالاهاي توليدي مهم دانسته و گفت: متاسفانه تمامي توليدکنندگان محصول را با برند واقعي توليد نمي کنند و بر مبناي قيمتي که سفارش دهنده مي خواهد با هر نام و برندي توليد ميکنند که به اين نوع توليد کارمزدي گفته مي شود. هيچ سوال کننده و رصدکننده اي وجود ندارد تا کيفيت توليد را بررسي کند.
ميلاني تصريح کرد: براي اينکه کيفيت کار بالا برود و توليدکننده مجبور به رعايت استاندارد باشد بايد از کارشناسان اتحاديه براي توليد استفاده شود و بتوانيم نه تنها نياز داخلي و رضايت مصرف کننده را تامين کنيم، بلکه آن را صادر کنيم. نبايد به دليل سود زودبازده از کيفيت کالا کم شود، ما فقط کالا نمي خواهيم بلکه کالاي باکيفيت ميخواهيم.
رئيس اتحاديه تزئينات داخلي ساختمان تهران در رابطه با توليد کاغذ ديواري در کشور گفت: توليدکنندگان اين کالا تمامي ابزار و ماشين آلات مورد نياز را چند سال پيش وارد کردند؛ اما به همراه دستگاه ها، غلتک هايي وارد کردند که مدل، طرح و رنگ هاي قديمي دارد. امروزه سليقه مشتري با امکاناتي که از طريق فضاي مجازي ايجاد شده به نسبت گذشته تفاوت کرده؛ اما توليدکنندگان همان طرح ها و رنگ هاي قديمي را توليد مي کنند و مردم مجبور به استفاده هستند. با اين شرايط هيچ وقت نمي توانيم توليدات به روزي داشته باشيم و رشد نمي کنيم و توليدات محدود به کشور خودمان مي شود، اما اگر توليدکنندگان به روز باشند مي توانيم بازار منطقه را در دست بگيريم.