رئیس اتحادیه کبابی حلیم آشپز تهران گفت : با بالا رفتن قیمت مواد اولیه در صنف کباب فروشی ها با دغدغه جدید روبرو شدیم .

به گزارش دبنا حسین محمدی ضمن گله از بالارفتن قیمت مواد اولیه بیان کرد با وجود اینکه مواد اولیه لازم برای تولید کباب در داخل کشور موجود است و نیازی به واردات مواد اولیه نیست ولی باز هم تغییر قیمت آن وابسته به شرایط ارزی است .
وی افزود با بالا رفتن هزینه های تولید، کباب فروشی ها نیز مجبور به تغییر قیمت ها هستند تا بتوانند مخارج لازم برای تهیه مواد اولیه خود را تامین کنند امروز ۱۳دی ۱۴۰۰ قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان است که آماده سازی آن در کباب فروشی ها با تغییر قیمت نیز مواجه است.
رییس اتحادیه کبابی حلیم آشپز تهران با بیان اینکه بالا رفتن قیمت مواد اولیه در تغییر قیمت فروش تاثیرگذار است افزود: بالارفتن قیمت مواد اولیه تاثیر مستقیم در منوی کباب فروشی ها داشته و با افزایش هزینه های جاری در تولید و فروش کباب تولید کنندگان این صنف قیمت غذاهای گوشتی خود را تغییر داده اند.
وی تصریح کرد با تغییر منوی رستوران ها تعداد مشتریان نیز کاهش یافته و با گرانی گوشت، مردم الویت سفره های خود را تغییر داده اند و به سراغ منو های اقتصادی تر هستند.

  • منبع خبر : پایگاه خبری دبنا