رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی تهران دلتا گفت : اگر دولت شرایط مطلوب را برای کار تولیدکنندگان ایجاد کند صادرات کشور رونق پیدا خواهد کرد.

محمد رضا داورپناه صبح ۵ شنبه،۲۳ دی ماه، در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته ضمن تشکر از استقبال مردمی از این نمایشگاه گفت : میزان مشارکت بسیار بالا بوده و تعداد زیاد بازدید کننده تصورات ما را شکست .
وی در پاسخ به انجام تمهیدات جهت افزایش میزان بازدید از نمایشگاه اظهار کرد: میزان بازدیدکنندگان خیلی بیشتر از تصورات بود و‌ ما شاهد افزایش مردم در روزهای بعدی نمایشگاه نیز خواهیم بود چرا که تیم تهران دلتا شرایطی را برای بازدید نیروی متخصص از نمایشگاه ایجاد کرده و با ارسال ماشین برای جابه جای افراد به صورت رایگان و حضور در نمایشگاه تمهیداتی را در نظر گرفته و با این روش توانست است تعداد زیادی از افراد علاقه مند را به این جمع بیاورد و با ارسال دعوت نامه زمینه را برای حضور افراد متخصص و حرفه در این صنف فراهم سازد .

رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی تهران دلتا تصریح کرد:
در این نمایشگاه تعدادی مهمان های بین المللی نیز حضور داشتند، ما از دولت ۱۳ هم میخواهیم که با برنامه ریزی بر روی اقتصاد کشور از نوسانات ارزی جلوگیری کنند و با ایجاد یک بازار ثابت شرایط را برای کار تولییدکنندگان داخلی فراهم سازند تا تولیدکنندگان به راحتی بتوانند با کشور های دیگر معامله کنند و تعداد این مهمانهای خارجی هرساله بیشتر از قبل شود.

  • نویسنده : دنیا رنگ وبوی
  • منبع خبر : پایگاه خبری دبنا