محمد نیرومند در گفت و گو با پایگاه خبری دبنا بیان کرد : با رعایت قانون و برگزاری انتخابات موافقم دو دوره متوالی و چهار دوره متناوب میتواند به جریان کار اصناف کمک کند ، الان تعداد زیادی از افراد در اتاق اصناف سال هاست که حضور دارند و زمان آن رسیده که صندلی خود را ترک کرده و محیط را برای افراد جوان این صنف باز کنند .
وی با اشاره به تازه ورود بودن خود اظهار کرد : من اولین دوره ریاستم در این اتاق است ولی با این وجود این نیاز را در اصناف میبینم که نیروی جدید را هرچه زودتر به این اتاق تزریق کنیم تا با ورود فکر و ایده جدید روند کار سرعت پیدا کند و تغییرات لازم ایجاد شود و کسانی که سنشان بالاست و کارایی ندارند بروند و این قانون از جانب مجلس اجرا شود .
رئیس اتحادیه تاسیسات ساختمانی تصریح کرد :با توجه به قانون ارائه شده از طرف مجلس تمامی اعضای این صنف موظف به برخوردای از یک سری شرایط هستند از جمله محدودیت سنی بنابراین بسیاری از اعضای سابق اتاق که بالای ۶۰ سال سن دارند باید حذف و نیروی جوان و پر انرژی با فکر تازه وارد اتاق شودند .
با رعایت قانون و برگزاری انتخابات موافقم
فردی مثل شما حتی اگر یک دوره دراتخابات نباشد دوره های بعد حتما خواهد بود ولی در تبریز ما روسای اتاق اصناف که حتی نوشتن چند کلمه ساده رابلد نیستند درصورت کناره گیری وبرملا شدن فسادهای مالی شان مواجه با قوه قضائیه خواهندشد